En Stormer kräver inte mycket underhåll, inga ytor behöver poleras eller lackas, det räcker att sköja med färskvatten. Sittbrunnen är självlänsande, så man kan lämna båten utan tillsyn under längre tid.

Läs mer om fördelarna med aluminium, här!

Med sin enkla och kraftfulla design ger Stormer en befriande känsla så fort man stiger ombord. Allt är mycket genomtänkt och välbyggt. Allt onödigt är bortrationalliserat enligt principen -Det som inte finns kan inte gå sönder. För sin längd har Stormer enastående goda utrymmen, här får släkten, hummer-tinorna eller flyttlasset till sommarstugan plats.

STORMER RIB 80

Stormer Marine i Amsterdam bygger robusta båtar som har sitt ursprung från offshore industrin.

Stormer Marine tillverkar flera olika modeller av aluminiumbåtar, här är bilder på några modeller: Stormer Tugboat 60 & 70

           Övriga modeller

Stormer Tugboat 60


Lätthanterlig, oöm och underhållsfri.

Till skillnad från många aluminiummotorbåtar är Stormer utrustad med en relativt liten och bränslesnål dieselinombordare. I lägre farter går Stormer tystare och bekvämare än snipor, samtidigt som man har möjligheten att köra i dubbel snipfart. Skrovet är lättdrivet och mycket robust med kraftiga, gummerade, avbärararlister och karatäristisk ”Push-bow”Letar du efter en robust båt eller båt till ett bra pris? Stormer Marine står för kompromisslösa båtar som sticker ut från många av dagens båtar med sin kraftfulla design och robusta utförande. Sortimentet består av aluminiummodellerna; Tugboat, Rescue och Patrol samt polyestermodellerna Lifeboat.

STORMER -Det robusta alternativet

Läs historien om STORMER MARINE i nummer 3 (2014) av Vi Båtägare.

Numret har även aluminium som tema, båtar testas och myterna kring aluminium diskuteras. Intressant läsning.